یکی از لذت بخش ترین قسمت ها در سفرهای خاصه گردی و ، در طبیعت و میل کردن خوراکی ها و غذاهای خوشمزه است. پخت انواع لحم و تهیه کباب از پرطرفدارترین وعده های غذایی در این گونه سفرها محسوب می شود که روش های مختلفی به منظور آماده کردن آن وجود دارد. استفاده از یکی از راحت ترین و تمیزترین طور هاست که حس بالا العاده آشپزی و برشته کردن لحم را ایناندازه برابر می کند.
در تمامی نقاط جهان طرفداران زیادی دارد و بسیاری از طبیعت گردان معتقدند غذاهایی که بر روی قیمت باربیکیو خانگی ایستاده کباب می شود، طعمی تکرار غیرممکن به وجود می گیرد که لذت آن هرگز فراموش نخواهد شد. ها انواع مختلفی دارند و در سه سنخ ذغالی، گازی و برقی قرار می گیرند. استفاده از های ذغالی و گازی گزینه ای اندیشه آل برای سفرهای طبیعت گردی و می باشد، چرا که به راحتی و بدون نیاز به برق مورد استفاده طبیعتگردان قرار می گیرند. های ذغالی از پرطرفدارترین صنف بوده و دلیل آن هم این است که بریان کردن لحم بر رخ آن طعم خاصی از دود ذغال می گیرد و حس بی نظیری را در افراد به وجود می آورد. از طرف دیگر های گازی علاوه بر راحتی و تعجیل بالا، کاربردهای بیشتری دارند و با توجه به اینکه سوخت آن ها گاز آبکی یا گاز شهرنشین بوده می توان از آن ها در محیط هایی مانند حیاط، ایوان و پس بام با اطمینان خاطر استفاده نمود. برای تصمیم گیری بهتر و انتخابی بهینه حتما قبل از خرید را مطالعه بفرمایید.
آجری و سنگی و بتنی ذغالی
ها طرح های مختلفی دارند که به طور جاری دسته بندی آن ها بر اساس قسم نفت مصرفی آن ها انجام می شود. به طور مانند کباب پز های گازی، حرارت مورد نیاز کباب کردن مواد غذایی را به سبب گاز شهری تامین می کنند.
های ذغالی، به باعث ذغال به کباب اجرا کردن مواد غذایی می پردازند و سوخت مناسبت نیاز کبابپز های برقی، برق شهری می باشد.
لازم است بدانید که هر کدام از ها و کباب پز های نام برده شده دارای معایب و مزایای می باشند که اطلاع داشتن از آن ها خالی از لطف نیست.
به طور مثال کباب پز های ذغالی، به دلیل احداث بخار زیادی که از خود دارند گزینه مناسبی از بهر استفاده در آپارتمان نمی باشند. اما به دلیل باقی ماندن طعم خوش دود بر روی مواد غذایی، یکی از پر استفاده ترین و پر طرفدار ترین نوع کبابپز ها به شمار می آیند.
پس را میتوانیم ابزاری برای پخت انواع کبابها بصورت گریل یا نوعی روش پخت تعریف کنیم. البته ها در انواع مختلفی در بازار موجود هستند که در زیر شما را با آنها آشنا کردهایم و همینطور بهترین گازی در تهران را معرفی نمودهایم.
های موجود در بازار ایران از لحاظ پخت در سه نوع گازی، ذغالی و گازی ذغالی تولید میشوند که باید به هنگام خرید به این مبحث توجه کنید. البته اگر نگاهی به بازار ایران بیندازید، نام های برقی را نیز خواهید دید. این مدل از اکثرا در محیط داخلی منازل استفاده میشود و از آنجایی که خرج مصرف برق آنها بالا است، محبوبیت کمتری دارند.
میتوان گفت که ذغالی و گازی محبوبیت بالاتری نسبت به دیگر انواع دارند و انتخاب از بین آنها به سلیقه و نیاز کاربر برمیگردد. در زیر در مورد اینکه انواع کباب پز ها چه ویژگیها و تفاوتهایی با هم دارند، نشستوبرخاست کردهایم.